Babysang i Laksevåg kirke

Ingen påmelding!

m

Velkommen til babysang våren 2018!

Hva
Babysang er et tilbud hvor du og barnet ditt er velkommen til en koselig stund med sanger, rim og regler og sosialt fellesskap.
Etter sangstunden, som varer ca. 30 minutter, spiser vi medbrakt lunsj sammen. Det serveres kaffe og te.
Tilbudet er åpent; du trenger ikke melde deg på.

Ta med et babyteppe som barnet kan ligge på.
Du er velkommen til å være med i begge kirkene eller bare din nærmeste.

Hvor og når
Laksevåg kirke: tirsdager kl. 11 i oddetallsuker.
Nygård kirke: onsdager kl. 11 i partallsuker.

Første samling i Laksevåg i 2018: tirsdag 16. januar

Babysangen følger i hovedsak skoleruten, men følg med på Facebook-siden Babysang Laksevåg/Nygård!
På Fb-siden kan det også legges inn meldinger.

Foreldre med barn i alderen 0-1 år.

Kontaktperson
Ansvarlig er Christer Stenerud-Aadland, som vikarierer for menighetspedagogen. cs537@kirken.no

Litt mer om babysang
Babysangen begynner med en halvtimes sangstund fylt med kristne og allmenne barnesanger, rim og regler og morsomme effekter som såpebobler, tynne stoff og rasleegg. Du trenger ikke ha noen sangerfaring for å delta i babysang. For ditt barn er din stemme den fineste i verden.
På babysang får du en verdifull opplevelse sammen med barnet ditt. Du lærer mange barnesanger og rim som du kan bruke i hverdagen; under stell, ved leggetid eller i bilen. Etter sangstunden har vi felles lunsj der du får mulighet til å bli kjent med andre i samme situasjon som deg.

Babysangen er et ledd i den lokale trosopplæringen i Laksevåg og Nygård menigheter.
Sangstunden ledes av menighetsarbeider Christer Stenerud-Aadland og kantor Elizabeth Røttingen.